top of page
FAIR TRADE - ET VINDUE TIL VERDEN

Tørklæder fra Indien

Du kan her finde tørklæder og sjaler til enhver lejlighed.

Smukke lette silketørklæder til sommer eller til fest, eller varme uldne tørklæder/sjaler, hvis du har brug for mere varme.

Tørklæderne har et design, der er unikt og smukt med fine farvekombinationer, der kan matche meget tøj,
og derfor er brugbare i mange år.

Du kan få tørklæder i ren uld, ren silke, uld-silkeblanding og i bomuld.

Tørklæder fra Indien_edited.jpg

Tørklæder i uld-silke fra Indien

Uld-silke (8%) - 70 x 180 cm

Aperitif er kendt for kvaliteterne ved blødt teksturerede fibre som f.eks. disse i uld og silke, der er specielt fremstillet med et gennemsigtigt touch, som får lyset i farvenuancer til at stå smukt frem.

Aperitif Sjaler

En stor del af tørklæderne kommer Aperitif Sjaler, som er et indisk-dansk familiefirma, som har udviklet tørklæder og sjaler i ren silke, ren uld og uld-silke i de smukkeste farver, der matcher dansk stil og mode. Stilen er klassisk, så du kan have dine tørklæder i mange år og anvende dem i mange forskellige situationer.

Aperitif Sjaler har i 3 generationer udviklet og forfinet deres arbejde med tekstilerne. Fra at være 100% håndlavet, bruges der nu også digitale print, som giver nye muligheder for smukke mønstre.
Gennemsigtighed, kreativitet og naturmaterialer er de dybt rodfæstede værdier for det indisk-danske team.

Aperitif Sjaler er en familiedrevet virksomhed, der har haft succes på markedet siden 1972. Foruden høj kvalitet er det vigtigt for virksomheden med stort fokus på både bæredygtig produktion og distribution. I 2022 blev virksomheden Fairtrade Certificeret.  


Smukke uld sjaler fra Aperitif
Silke tørklæder lavet af silkesarier syet med kantha sting
Tørklæder (12)_edited.jpg

Sari tørklæder

Silke sari tørklæde med kantha-sting: 40 x 190 cm.

Disse smukke og unikke tørklæder er syet af vintage silkesarier, sammensat af flere forskellige stoffer i dobbelt lag og håndbroderet med kantha-sting. Da tørklæderne er i 2 lag, har de 2 forskellige sider, så du næsten har 2 tørklæder i ét!

 

Da stofferne er vintage og genbrug, repræsenterer hvert tørklæde sin helt egen historie. Fantastiske farver, håndværk og tradition går her hånd i hånd med gode arbejdsforhold.

Sari tørklæderne er håndlavede fra en blanding af vintage, recycled sarier og håndvævede tekstiler. Tekstilerne er specielt udvalgt for deres farver og design, og syet sammen i to lag med traditionelle indiske kantha-sting, hvor syersken syr rækker af bittesmå sting på hele tørklædet.
Produktionsprocessen beskæftiger ikke børn og sikrer, at de arbejdende kvinder har en værdig, bæredygtig og fair beskæftigelse.

bottom of page