top of page

HVEM ER VI?

Fair Trade Butik Salam

har eksisteret siden 1992 og drives af Foreningen Salam udelukkende ved hjælp af frivillig arbejdskraft.  Butikken ligger i Grønnegade som er en sidegade til strøget i Vejle.

HVAD GØR VI?
ftd-logo.png

Vi lægger vægt på bæredygtighed og holder meget af især varer der indebærer en form for genbrug. Butikken handler med brugskunst, kurve, måtter, accessories, legetøj, spil, musikinstrumenter og meget mere fra Afrika, Asien og Latinamerika. Vi lægger vægt på design og kvalitet, og sortimentet bliver løbende opdateret. Vi forhandler også en række Fair Trade fødevarer såsom kaffe, te, chokolade og enkelte andre specialiteter.

Ved siden af butiksdriften afholder vi orienteringsaftner om vores produkter hvor vi inviterer vore importører til at komme og fortælle om producenterne mm. Du kan også møde os på lokale markeder og forskellige andre arrangementer i kommunen ligesom vi i samarbejde med gadens andre butikker afholder vores eget Grønnegademarked et par gange om året ligesom vi gerne står til rådighed for lokale institutioner med oplysning om Fair-Trade-arbejde. Vi deltager aktivt i city vejles arrangementer.

Butikkens drift butikken drives som nævnt udelukkende af frivillige som har mange forskellige job, selvom det at passe butikken er det primære, har vi også andre job så som vinduespyntning, indkøbsgruppe og vedligehold

bottom of page