top of page

HVEM ER VI?

Fair Trade Butik Salam

Butikken har eksisteret siden 1992 og drives af Foreningen Salam udelukkende ved hjælp af frivillig arbejdskraft.  Butikken ligger i Grønnegade, som er en sidegade til strøget i Vejle.

HVAD GØR VI?

Vi lægger vægt på bæredygtighed og holder meget af især varer, der indebærer en form for genbrug. Butikken handler med brugskunst, kurve, måtter, accessories, legetøj, spil, musikinstrumenter og meget mere fra mange lande i Afrika, Asien og Latinamerika. Vi lægger vægt på design og kvalitet, og sortimentet bliver løbende opdateret. Vi forhandler også en række Fair Trade fødevarer såsom kaffe, te, chokolade og enkelte andre specialiteter.

 

Ved siden af butiksdriften afholder vi orienteringsaftner/foredrag om vores produkter, hvor vi inviterer fx importører til at komme og fortælle om producenterne mm. Du kan også møde os til forskellige andre arrangementer i kommunen, ligesom vi i samarbejde med Grønnegades andre butikker afholder vores eget Grønnegademarked 1-2 gange om året. Vi står desuden gerne til rådighed for lokale institutioner med oplysning om butikken og Fair Trade arbejdet.

Vi er medlem af City Vejle, og deltager aktivt i flere af deres arrangementer.

 

Butikken drives som nævnt udelukkende af frivillige. Det primære er, at passe butikken og betjene kunder, men der er også andre opgaver som vinduespyntning, indkøb, markedsføring, regnskab, vedligehold mm.

ftd-logo.png
bottom of page