top of page
FAIR TRADE - ET VINDUE TIL VERDEN

Økologisk fairtrade kaffe og te

Vi har udvalgt meget delikate kaffer og lækre teer til dig - selvfølgelig både fairtrade og økologisk. Du kan både få hele bønner, malet kaffe og instant kaffe. Vores te finder du i flere varianter og både i løs vægt og tebreve.

Kaffe - økologisk hele bønner - fairtrade.jpg
Økologisk sort te i løs vægt og i breve

Økologisk TE fra Kilimanjaro

Du kan få flere forskellige slags økologisk te fra Kilimanjaros Højland i Tanzania.

Vi har både Sort Te, Roibos Te og Grøn Te, og de fås både i breve og løs vægt.

Økologisk Kaffe - Oromia kafffe fra Ethiopien

Vores økologiske kaffe fra Ethiopien er naturligvis Fair Trade. Kaffen kan du få både i hele bønner og formalet. Begge typer fås desuden i 2 varianter, en espresso kaffe og en gourmet kaffe.

Prisen for alle typer er 65,-kr for 250 g.

Fairtrade kaffen kommer fra etiopiske småbønder, der producerer Arabica-kaffe af høj kvalitet. Småbønderne er gået sammen i Cooperativer, som sikrer dem retfærdige priser og tilbydes uddannelse.

Økologisk Roibos te og økologisk grøn te både løs vægt og tebreve
Økologisk instant kaffe med rigtig god smag - meget lækker

Økologisk Cappucino kaffe - instant

Cappu Café er en pulverkaffe, der indeholder måde skummetmælkspulver og sukker. Du tilbereder den hurtigt og let med kogende vand.

Cappu Café er som en café latte, og hvis du synes den er for mælket, kan du let tilsætte lidt instant kaffe, så den får lidt mere 'bid'.

Økologisk Instant kaffe fra Tanzania

Er du til den hurtige løsning, har vi instant kaffe fra Tanzania der både er fair trade og økologisk. Vi synes selv, det er en meget lækker kaffe, så man fristes til denne hurtige pulver-løsning frem for at brygge kaffen.

For at få den bedste aroma i pulverkaffen, produceres den på gammeldags facon: Bønnerne ristes, og straks efter nedkøling males de, så de æteriske olier bevares. Kaffen brygges og sprøjtetørres i varmluft, så der kun er fint pulver tilbage. Denne metode bruger desuden mindre energi end frysetørring.

Instant Cafe Latte med sukker. Smagen er mild og sød, men kan forstærkes med Kagera Instant kaffe
bottom of page