KOMMENDE BEGIVENHEDER.

Engang imellem afholdes der specielle events i og omkring Butikken, det senest event var i forbindelse med Grønnegademarked d. 18. juli 2020 i Vejle. Du kan se lidt om aktiviteterne i Butikken på denne side: Aktiviteter. Du finder begivenhederne herunder.

KOMMENDE BEGIVENHEDER

Fair Trade lys
Butik Salams fødselsdag 2020
Sort Fredag d. 27. nov. og 28 års fødselsdag

Salam fylder 28 midt i en Corona tid.  Ved frivilliges ihærdige indsats og trofaste kunder har vi klaret det.  For producenter og eksportører er det lykkedes på trods af mange forhindringer og ekstra omkostninger at få varer frem til os. Sidst er der fra Zimbabwe kommet små røde perlerensdyr og fuglr lavet af olietønder.  Vores handelspartnere i Asien, Afrika og Sydamerika lider under Corona. De er desperate efter ordrer. Ved en Fair Trade bestilling af smykker og glas fra familievirksomhed Calypso i Chile lød det: ” You make my soul come back to my body”

På dagen og hele den sorte uge 48 er der 20% på alt minus fødevarer. Udenfor er der gademarked.

KL 16 kommer trommespilleren, Kwabena og hans kollega, John, og sender trommerhvirvler i luften.

Butikken har foruden nye varer en udstilling med papir foldekunst ved Homa, afghansk uddannet kunstner bosiddende i Vejle.

Dette et billede fra fra Bangladesh hvor producenter forsøger at arbejde hjemmefra.3500 med relation til Fair Trade er påvirket af corona. Varer derfra har været forsinkede også fordi landet har 

været ramt af cyklonen Amphan med store oversvømmelser til følge.

Kom snart og se vores nye varer. Køb julegaver allerede nu. Vi fremhæver mange  nye mundblæste glas med blå kant fra Mexico.

OM FAIR TRADE BUTIK SALAM

Butik Salam har eksisteret siden 1992 og drives af Foreningen Salam udelukkende ved hjælp af frivillig arbejdskraft.  Butikken ligger i Grønnegade som er en sidegade til strøget i Vejle.

KONTAKT >
Butik Salam

Grønnegade 38

7100 Vejle
Åbningstider:
mandag 11-17
tirsdag 11-17
onsdag: 11-17
torsdag 11-17
fredag 11-17
lørdag 10-14

søndag lukket
 

Tlf:  ‭+45 75 72 50 62‬

Email:butiksalam.vejle@get2net.dk